Berpesan-pesanLah kita~

Hargailah mereka yang kita cintai selama masih ada,jangan nanti menangis dalam ketawa


"Boleh jadi kamu membenci sesuatu padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi pula kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu, Allah mengetahui sedang kamu tidak mengetahui."
-
Surah Al-Baqarah ayat 216


Thursday, October 7, 2010

suria pagi kota kinabalu terbaik punya la!

salam buat kalian,

apa khabar anda semua? semoga semuanya khabar baik-baik sahaja aa..sebab saya pun baik-baik sahaja.,hahaha..

sebenarnya lama sudah bha shary mahu post tentang SURIA PAGI KINABALU nie.Sememangnya mantap la ini segmen pagi.Apa tidaknya, dikendali oleh DJ radio dari sabah tetapi bersiaran di kuala lumpur kemudian cara pembawaan dorang ini memang sempoi la.Slang orang sabah bha dorang cakap.mantap eh!
Confirm awal pagi anda yang mendengar pagi ceria tersenyum-senyum tersengih-sengih mendengar dorang bercakap.Mahu tahu ka siapa dorang yang dimaksudkan? jeng jeng jeng!

saya shary memperkenalkan:


{sumber dari google image}

DJ Othoe dan Lotter!
aaahhtuuhhkui! duduuu!

siapa yang tidak kenal dorang ini aa? cakap sama sia capat..dulu pada awal siaran,hanya si Othoe sahaja yang bersiaran keseorangan tetapi baru sahaja c lotter,iaitu bekas pelajar rancangan AKaDEMI FANTASIa menjadi teman dia.

Lebih unik kn,dorang hanya bersiaran di sabah berpusat kota kinabalu sahaja.tidak tahu la samada di kawasan lain seperti tawau semporna sampai siaran mereka.
lagu-lagu yang di utamakan adalah penyanyi orang sabah.Mereka mendahulukan komuniti sabah lebih utama.

apa-apa pun,cuba-cuba la dengar suria pagi kinabalu aa..channelya 105.9fm.

ok aa kamurang.

No comments: